Nieuws

verhuist

Sustento ICT is verhuisd, ons nieuwe vestigingsadres is:

Wilhelm Röntgenstraat 8,

8013NE Zwolle

Vacature Allround Systeembeheerder

 

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

De voor- en nadelen van Office 365

Office 365 is hot, dat valt niet te ontkennen. Dus veel ondernemingen overwegen om de overstap te maken. Soms is dat van een private-cloud omgeving naar de Microsoft cloud, soms vanaf een lokaal netwerk met lokale servers maar soms ook vanaf een omgeving waar helemaal nog geen sprake is van centrale opslag van bestanden en e-mail.

Maar waar je ook vandaan komt: Het overstappen naar Office 365 is nogal een stap. Ten eerste legt een organisatie zijn hele hebben en houwen in de armen van een Commerciële Amerikaanse Reus. Dat is nogal iets. Waar voorheen je bestanden opgeslagen werden in je eigen vertrouwde omgeving, staan die bestanden ineens ergens anders. Waar precies is zelfs niet helemaal duidelijk en of dat allemaal wel veilig en vertrouwd is, is ook nog maar de vraag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten....

In deze blog proberen we stap voor stap duidelijk te maken wat de voordelen én de nadelen zijn van Office 365. In de hoop en het vertrouwen dat u na het lezen van deze blog een weloverwogen keuze kunt maken. 

KPN stopt met ISDN en het traditionele telefoonnet!


Op 12 april j.l. heeft KPN aangekondigd dat ze afscheid gaat nemen van ISDN en de analoge telefoonlijnen zoals we die nu kennen. Een stap die er al geruime tijd aan zat te komen, maar nu dus echt gaat plaatsvinden. Ook een logische stap, aangezien meer dan60% van Nederland inmiddels al is overgestapt op de techniek van vandaag; “VoIP”.
Wat betekent dit voor u?

kpn isdn

Met ingang van 1 maart 2017 is Sustento ICT Officieel Trend Micro MSP.

Onze nieuwe site staat per 31-12-2016 online!

Goed nieuws! Met ingang van 1 januari 2017 is Sustento ICT officieel Microsoft CSP.

De komende kerstperiode zijn wij onverminderd bereikbaar.