Sustento ICT is een automatiseringsbedrijf in Zwolle. Sinds februari 2009 staan wij tal van relaties bij op ICT gebied. Onze werkgebied ligt globaal tussen Groningen en Amersfoort, maar ook daarbuiten komen wij geregeld.

Met een brede kennis en ervaring aanwezig, is het een groeiend en stabiel ICT bedrijf. Het woord Sustento komt van het Engelse woord: sustainable, hetgeen duurzaam betekent. Duurzaamheid willen we in de relatie met onze klanten tot uitdrukking brengen. Voor ons is een klant geen nummer.

Onze visie is om door middel van persoonlijke benadering ICT duidelijk te maken, door gewone taal te gebruiken. ICT is dan geen hobbel meer om te nemen, maar wordt een verlengstuk van uw organisatie.

We vinden het belangrijk om als ‘collega’ met uw organisatie mee te denken, betrokken te voelen, integer en betrouwbaar te zijn maar ook slagvaardig op te treden bij calamiteiten.

Automatisering is een vak apart. Automatisering is een hulpmiddel voor de bedrijfsvoering. Wij zijn in staat om dit hulpmiddel in uw bedrijf op een goede manier toe te passen. We kunnen met Sustento ICT een breed pakket aan diensten bij u aanbieden. Te denken valt aan implementatie en beheer, van werkplek- of serveromgeving. Uw volledige telefonie voor u beheren en inrichten, voor zowel vaste als mobiele telefonie. Het leveren van allerlei hard-en software. Maar ook het leveren van projectbegeleiding bij bijvoorbeeld migratieprocessen.

Kortom wij zijn een veelzijdig bedrijf met expertise op diverse vlakken m.b.t. tot ICT.