Diensten

Primaire doelstelling van ons systeem- en netwerkbeheer is het ontlasten van uw organisatie. Secundaire doelstelling is om het aantal incidenten te verminderen en daardoor de overlast binnen de organisatie te verlagen.

Sustento is de leverancier als het gaat om de aanvraag van internetverbingen. ADSL, VDSL, maar ook glas en kabelverbindingen. We regelen niet alleen de verbinding, maar verzorgen ook de installatie en aansluiting op uw bestaande situatie. Door middel van monitoring houden wij bij of uw lijn actief is. Wij zijn uw aanspreekpunt. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over uw Internetverbinding.

Sustento ICT biedt een uitgebreid pakket van producten en diensten op het gebied van telecommunicatie, zoals Managed VoiP. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor het optimaal functioneren van uw organisatie.

Als Sustento ICT hebben we onze eigen Exchange Hosting, geheten 24CloudMail. Voordeel hiervan is de 24 uurs beschikbaarheid op een snel en professioneel platform met hoge veiligheidsnormen, het makkelijk installeren op bijvoorbeeld een computer of smartphone. De maildienst 24CloudMail is op basis van inmiddels Microsoft Exchange 2019. Met 24CloudMail kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar. Voor zowel Mac als Windows besturingsystemen.