Sustento ICT biedt een uitgebreid pakket van producten en diensten op het gebied van telecommunicatie, zoals Managed VoiP. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor het optimaal functioneren van uw organisatie.

Bij Managed VoIP hoeft u geen telefooncentrale meer aan te schaffen, maar maakt u gebruik van de grote VoIP-centrale van Sustento ICT. Niet alleen het beheer maar ook de telefooncentrale zelf blijft buiten de deur.

Het enige wat u zelf nog aanschaft zijn de toestellen, dit zijn zogenaamde VoIP-toestellen die via het internet verbonden zijn met de telefooncentrale van Sustento ICT.

Traditionele communicatie middels ISDN-lijnen wordt steeds vaker vervangen door IP-telefonie. Ook wordt vaak gekozen voor een combinatie van beiden. Sustento ICT kijkt graag samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie.

Bent u ook benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw telefoonkosten? Neem contact met ons op of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend gesprek.