Supersnel en betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in Zwolle en omstreken binnen handbereik

Ondernemers en bewoners van bedrijventerrein Eeuwlandseweg en Industrieterrein Heerde in Heerde, Bedrijvenpark H2O in Hattem en bedrijventerreinen Hessenpoort, Marslanden, Voorst en Vrolijkheid in Zwolle kunnen zich aanmelden voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op deze bedrijventerreinen. Als er vóór 15 juli 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten, wil DELTA glasvezel aanleggen. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten bij een landelijke of lokale telecomaanbieder betalen bovendien geen vastrechtvergoeding.  

Voor iedereen bereikbaar 
“Wij vinden het belangrijk dat supersnel en betaalbaar internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen nemen we mee inclusief een aanbod voor telefonie en televisie. Laten we er samen voor zorgen dat ook jullie binnenkort aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk. Met elkaar, voor elkaar!” aldus Sietse van Dijk, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking Delta en Sustento ICT
Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van geselecteerde bedrijventerreinen in Zwolle en omgeving binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel. 

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Neem dan contact op met Sustento ICT, zie onze contactpagina