Als Sustento ICT hebben we onze eigen Exchange Hosting, geheten 24CloudMail. Voordeel hiervan is de 24 uurs beschikbaarheid op een snel en professioneel platform met hoge veiligheidsnormen, het makkelijk installeren op bijvoorbeeld een computer of smartphone. De maildienst 24CloudMail is op basis van inmiddels Microsoft Exchange 2019. Met 24CloudMail kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar. Voor zowel Mac als Windows besturingsystemen.

Een goede backup is van groot belang. Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van Sustento ICT voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.

Ook verzorgen wij het aanvragen van een nieuw domein, het verhuizen van bestaande domeinen en beheer van domeinen.

Bel (038) 71 13 619 of mail ons vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.