Met ingang van 1 maart 2017 is Sustento ICT Officieel Trend Micro MSP.

Een groot voordeel hiervan is voor u als klant, dat u aantallen licenties per maand kunt aanpassen, tevens worden deze per maand gefactureerd. Hierdoor hoeft u niet eens per jaar alles in één keer te betalen maar kunt u dat spreiden. Daar komt bij dat als uw organisatie krimpt of groeit u gemakkelijk het aantal licenties kunt aanpasssen en direct minder gaat betalen bij het kleiner worden van de organisatie bijvoorbeeld. Hierdoor kunt u ook heel eenvoudig van product wisselen binnen het Trendmicro programma mocht dat nodig zijn door veranderingen binnen uw organisatie bijvoorbeeld.

 

Een slimme, simpele, passende beveiliging.

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Met meer dan 25 jaar beveiligingsdeskundigheid worden ze erkend als de marktleider op het gebied van serverbeveiliging, cloudbeveiliging en contentbeveiliging voor kleine ondernemingen.
De beveiliging van Trend Micro is afgestemd op de wensen en eisen van klanten en partners. De oplossingen beschermen eindgebruikers op elk willekeurig apparaat, optimaliseren de beveiliging voor het moderne datacenter en beveiligen netwerken tegen inbreuken door geavanceerde bedreigingen. Trend Micro levert hooggewaardeerde client/server-, netwerk- en cloudgebaseerde bescherming die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt, inbreuken beter opspoort en gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, gevirtualiseerd en cloud.
Trend Micro beveiliging maakt gebruik van de informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld van het Trend Micro™ Smart Protection Network™, waarbij meer dan 1200 beveiligingsdeskundigen wereldwijd voor ondersteuning zorgen.

TM Partner Program Bronze Logo 150331